przepisy
Przepisy

JADALNE MUCHOMORKI

Święta Wielkanocne już jutro, a brak Ci pomysłu jak podać jajka w ciekawy sposób? Jeżeli tak, to zapraszam do przeczytania przepisu 🙂

Składniki:
  • jajka
  • małe pomidory
  • pasta z łososia
  • majonez
Wykonanie

Jajka ugotuj na twardo, wystudź i obierz. Następnie zetnij czubek oraz kawałeczek spodu, aby jajko mogło równo stać. Delikatnie wydłub żółtko, tak aby nie naruszyć białka. Wymieszaj je z pastą. Tak przygotowane nadzienie nałóż do zagłębień po żółtkach i odrobinę na wierzch. Przykryj jajka czapeczkami z piętki pomidora i zrób kropki z majonezu.

Jadalne muchomorki już są gotowe do jedzenia

Możesz również polubić…

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *